Per Brændgaard anmelder Livsfarlig ledelse

Ernæringseksepart Per Brændgaard skriver:

Christian Ørsted har skrevet en FREMRAGENDE bog! Det er længe siden, jeg har jublet inden i, mens jeg har læst en bog. Men det gjorde jeg med denne. Bogen er relevant for alle. Jeg læste bogen som en sober, faktuel og sønderlemmende kritik af den herskende sundhedsledelse, coachingmani og dybt forkerte og manipulerende tilgang til motivation for kost, motion og vægttab – selvom forfatteren slet ikke skriver om de konkrete sundhedsemner. Når du læser den, så kan du sikkert tolke dine egne eksempler ind i den. Forfatteren har en meget stor viden om ledelse og psykologi og den store mængde forskning, der er lavet inden for området. Verden bliver et meget bedre sted, hvis denne bog bliver en bestseller. Jeg vil gøre den til obligatorisk læsning på mine kurser for sundhedsprofessionelle fremover.

Se mere om Per Brændgaard her.